Oblíbená technika

Všichni víme, že počítače jsou v dnešní době opravdu hodně důležité. Například já si už nedokážu představit fakt, že bych nemohla používat už nikdy notebook anebo svůj počítač či mobilní telefon. A možná jsem na tom závislá, ale je mi to úplně jedno.  Ale pokud jsem na tom vážně závislá, tak se za to vůbec nestydím, protože podle mého názoru opravdu každý druhý člověk už je na tomhle závislý. A to nemyslím, že by si tam někdo třeba hrál jenom nějaké hry anebo dívat se na filmy. Protože informační technologie je už také hlavně důležitá kvůli komunikaci. A kdo by netoužil po rychlé domluvě a lepší komunikaci?

Techniky mám doma hodně.

Jistěže všichni! Nikdo se nechce ničím zbytečně zdržovat! A navíc komunikace přes počítač a celkově přes informační technologie anebo přes nějakou lepší techniku je vlastně opravdu hodně rychlé a také praktické. Protože alespoň takhle díky komunikaci a informační technologii nemusíme čekat třeba dva tři dny na to, než někomu přijde dopis, který jsme dotyčnému napsali nebo se chytáme poslat. Nebo zpráva. SMS zpráva je jistě rychlejší nebo ne? Takhle jednoduše pošleme smsku anebo pošleme email. Já osobně mám nejraději emaily. A taky, když můžu zavolat mobilním telefonem, tak víme ihned všichni, jak si vedeme a tak podobně.

Bez techniky už být nemohu.

A všechno se každý dozví rychleji. Tohle vlastně je takové rychlé. A i když slýchám, že si někdo na informační technologie nebo na počítači či mobilní telefony jenom stěžuje, že ty to prý bere svobodu člověku. Podle mého názoru je tohle úplná blbost. Protože když někdo prostě nechce používat mobil nebo jinou techniku či informační technologie, tak to prostě nepoužívá a nemusím se vymlouvat na to, že technika škodí úplně všem lidem. Tohle vůbec není žádná pravda. Mě právě technika velmi pomáhá a informační technologie také. A to hlavně mobilní telefon.